By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 26-Nov-2006 08:24 Email | Share | Bookmark
Marble Cake

Marble Cake
 
Sahabat lama datang ke KL...ada dinner kat PWTC.. plan nak jumpa selepas solat asar.. jadi dlm kul 6.15 kami jumpa kat The Mall... abah ngan ecah pun ikut skali..tapiiii...takkan jumpa kosong je tak.. sebelum jumpa tu buatkan dia Marble Cake... tapi ter-upset skit sebab kek ni tak brapa nak cantik rupa dia..ye lah dah bertahun tak buat..skill pun dah ilang..hehehe..tapi dah nawaitu nak bagi..bagi jugak lah.. pastu buatkan juga Home Made Almond Choclate untuk dia..tapi tak sempat nak ambik gambar sebab bateri kamera dah kong..charger kat ofis lak tu..huhuuuu...Jadi Cik Linda yang cantik..terimalah sedikit buah tangan dari sahabat lamamu ini.. istimewa untukmu.. Harap2 hang suka la nooo..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net