By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 23-Nov-2006 03:42 Email | Share | Bookmark
Macam2 Makanan

 
 
 
 
 
 
Lately ni mmg quite bz..tambah2 sejak tukar division dan bos dah naik jadi Senior Director..so bertambah2 la keja bonda ni.. Nak update fp ni pun curi2 masa je..byk lagi tu keja nak buat..tapi memandangkan bos dah kluar p meeting..boleh la update gambar2 yang tak sempat nak tempek kat sini..So for today, bonda just nak tempek gambaq2 yang diambil sebelum2 ni je...Menu for hari2 yang lepas tu..
Quote:
Sup Cendawan
Sambal Tumis Sotong (tapi kuah sikit je)
Ayam Goreng Pandan Berempah
Sup Tulang
Goreng Telur + Taufu + Daging Cincang
Cucoq Daging
Cucoq Pisang




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net