By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 3-Nov-2006 07:11 Email | Share | Bookmark
Kacang Tanduk Kerbau

 
 
 
Pada sesapa yang tak pernah tgk kacang ni..(aku pun first time tgk )sila la tgk puas2..Aku jumpa kacang ni masa meronda ngan abah wan kat Hartamas Shopping Complex..sebab tgk rupa dia pelik skit so aku pun beli le.. 100g = RM1.90.

Nama kacang ni Kacang Tanduk Kerbau.. cara nak makan dia sonang jo.. mula2 rebus kacang tu sampai empuk pastu ketuk2 skit dgn batu lesung ke, hammer ke..atau nak gigit pon boleh.. rasa isi dia lebih kurang buah berangan je...tapi masa merebus..busuk mcm bau kerbau je..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net