By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 28-Oct-2006 04:20 Email | Share | Bookmark
Slmt Tinggal Desaku

 
 
 
 
 
 
 
 
Buah Putat
Quote:
Arini bertolak balik ke KL.. tak bestnye... tak puas rasanya beraya kat kg.. tapi apa buleh buat..isnin ni keja..kena la balik jugak..Am-boy n family antar aku balik ke KL sebab my hubby raya ke 3 dah kena keja..dia balik dulu le.. so on the way tu sempat la snap gambar bebudak ni dlm keta. Tapi tak le terus balik ke KL sebab kami singgah ke Trolak Timur dulu umah kak pah..kak ipaq i le...makan nasik dulu..rehat2 jap baru ler teruskan perjalanan..

Sampai KL kul 7.00 mlm..jalan jem gak dari Simpang Pulai ke Rawang sebab ada excident... rasa lega bila dah sampai rumah..untuk dinner kami (kak pah n i) sediakan menu2 ni..:


Ayam Masak Merah (mak bekalkan)
Daging Masak Hitam
Kulat Goreng
Daging Goreng Kacang dgn Telur
Goreng Ikan Masin
Ikan Temenung (Kembong) Goreng
Ulam Buah Putat & Kacang Parang
Sambal Belacan
[/size][/size]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net