By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 23-Oct-2006 06:42 Email | Share | Bookmark
Menu Penutup Ramadhan

 
 
 
 
 
 
 
Quote:
Hari ni last puasa.. berbuka kat umah mak mertua.. semua adik-beradik hubby berkumpul kat situ.. aku menantu yg paling hantu ni..punya la baik.. ipar duai semua dok kalut sediakan juadah kat sana..aku still dok kat umah mak aku dok buat kuih.. kononnya pesan kat hubby tak yah la dtg jemput, nak p sana ngan ecah drive sendiri je..alih2 dlm kul 5.45pm tu..terpacak je hubby depan muka sesambil geleng2 kepala tgk kami anak beranak tak siap lagi.. muka ecah pun comot ngan tepung dan cooking choclate.. dia nak marah tak leh ler..maklum la bulan puasa... kena sabar byk2 kan... so dlm kul kul 6.30 baru le pegi umah mertua..nasib baik dlm 15 minit je jauhnye... sampai2 tu tgk depa dah hidang dah juadah berbuka.. Fuuhhhhhh... selamba je aku terus bersila dengan kamera di tangan.. Inilah antara menu2 penutup untuk Ramadhan kali ni...


Ayam Bakar
Daging Bakar
Air Asam
Gulai Daging Campur Kulat
Sayur Sawi Masak Air dgn Daging
Sayur Sawi Goreng dng Kacang Manis
Ulam Pucuk Putat
Sambal Belacan
Ketupat
Air Anggur
Air Oren


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net