By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 10-Sep-2006 03:39 Email | Share | Bookmark
Ronda2..Pusing2.. Mkn malam..

i'm driving
am i cute?
kena marah la..
menyembur
cantik x tocang?
jom posing
cakkk
nak mandi
jom la mandi
 
dah mandi
protes
ronda petang2
Pagi bawa ai'sya p breakfast kat kedai Pidoih d Jln Kuching..dia mkn buah betik, tauhu dgn ayam dan nasi putih yg bonda lecek skit2..(lupa nak ambik gambo)..Tgh hari..dia tak mau tido..asek nak main je..Petang bawa ai'sha round2 kat kawasan rumah..bukan main suka dia...tambah2 kena angin petang.. pastu kul 8 mlm keluar p mkn kat Sentul Fish Curry House.. tak mau pun dia dok dlm baby chair tu lama2..asek nak panjat meja mkn je.. so waitress yg baik hati kat situ..(i think she's indon) ambik dia dan dukung dia..bawa dia round2 dlm restoran tu.. senang skit bonda ngan abah dia nak menjamu selera..mkn kari kepala ikan..perghhh...sedap wehhh... (pun lupa nak ambik gambo)



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net