By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 8-Jun-2005 00:00 Email | Share | Bookmark
Sweet Memories Forever

My Late Abah
Mom & Auntie Baljit
Mak & Cucu2nyer
When I was a little girl...
When my hubby was a little boy..
Yang first tu gambo arwah abah aku.. dia meninggalkan dunia ni pada 21 Jun 1990..so a few days lagi genap la 15 tahun dia pegi..Al-Fatihah..2nd. and 3rd. gambo tu gambo bonda aku yg tgh melepak dgn kawan baik dia kat umah sebelah..bukan lepak 'buat ketupat' tapi depa slalu citer pasal anak cucu.. tgklah cucu dia tu..kaki pun kurang sampai gatai nak naik motor dah..dan gambo sterusnyer..jeng..jeng..jeng.....gambo aku ngan my lovely husband la masa kecik2 dulu...hhehehhehehe..terasa macam comel jer..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net