By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-Jul-2010 07:34 Email | Share | Bookmark
Rindunya...

 
 
 
 
 
assalamualaikum..
rindunya aku pada fotopage ni.. walaupun dah berblog tapi tetap tak sama dgn fp kan.. sebab tu kat entry bawah ni aku kata fp ni 'is not officially closed'!! sebab aku tau..one day aku akan kembali mencoret di sini.. dan hari ni menjadi kenyataa apabila aku terasa benar2 rindukan fp ni.. untuk kawan2 lama yg masih mengingatiku.. yg suatu waktu dulu memanggilku bonda.. ketahuilah kalian bahawa aku rindukan kalian semua.. ehehehe...

insya'allah..selepas ni aku akan kembali aktif ber-fp.. sebab di fp ni lah aku mengenali ramai kawan2 di alam maya di luar sana..

untuk kawan2 lama & kawan2 baru.. inilah hasil kerja ku yg terbaru.. tempahan dari seorang rakan lama sempena majlis hari lahir anaknya di tadika baru2 ini..





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net