By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 15-Nov-2007 07:17 Email | Share | Bookmark
All My Way.....

 
 
Saja nak tunjuk jalan...gambar pemandang sket2 jer.. Jalan ni lah yg bonda lalu setiap hari ke ofis... sori la ye sebab gambar tak brapa cantik dan tak brapa clear..sebab snap masa drive jer ni.. ada hari ujan.. ada hari cerah..ada hari mendung..panjang kata mcm2 hari ada... sepanjang pagi tadi berkabus tebal sepanjang laluan ni... sejuk jer rasa..maklum la kiri kanan jalan hutan kelapa sawit... tapi yg paling best sebab takdak traffic light.. tak la mcm kl... asek sesak jer.. jom la tgk gambar2 all my way to my office...


saja ambik gambar langit..


kiri kanan menghijau je.. mcm pagi tadi.. tapi bila dah lama2 lalu jalan ni..bosan gak..maklum la..dari umah nak ke ofis kena tempuh 38km jln ni... kena lak ikut belakang lori sawit...keja nak over take saja...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net