By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Nov-2007 00:48 Email | Share | Bookmark
Jamuan Sekolah

 
 
2 biji kek jamuan skolah.. tapi bukan skolah ecah.. ecah tak p school lagi.. ni ada cikgu skolah order utk bagi anak2 murid makan.. kek 4 kilo (sebiji 2 kilo)... kenai cikgu ni masa p kelas menjahit aritu la.. so pagi2 semlm masa on the way p keja, singgah jap kat umah cikgu tu antar kek2 ni.. orgnya baik, peramah dan yg penting tak byk songeh langsung.. kalau semua customer camni kan syok..



Bonda rasa kena baiki tulisan ler... huduh tul!



Cikgu ni order last minute.. so bonda pulun la buat utk dia.. mungkin ramai yg ingat bonda dah pandai deko kek.. tapi sebenarnya bonda rasa susah sgt nak ratakan buttercream... kadang2 sampai tension ja..
tapi lately ni bonda bernasib baik sebab ada yg sudi tlg ratakan buttercream ni.. lepas bonda snap gambar hero ni..terus bonda tdo atas sofa depan tv...ya lah masa tu dah kul 3 pagi daaaa...... sedar2 dah pukul 6.30am.. itu pun hero yg kejutkan... tgk semua dah settle..meja dah kemas.. semua perkakas kotor kat sinki.. yg paling best, kek tu siap taruk dlm kotak.. ikat reben lagi! fuhhhhhhhhhhh








alahaiiiiiii tercekci la abgku sorang ni..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net