By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 31-Oct-2007 02:48 Email | Share | Bookmark
Wild Roses

 
 
Pelanggan tetap order... selalunya dia suka order choc moist plain je.. tak mo topping ataupun buttercream.. tapi kali ni dia nak yg letak topping dan ada buttercream sket2.. tanya dia nak deco camna..dia jawap tak nak bunga besar2.. nak bunga simple tapi berterabur.. huhuhuuuuu..bonda kan baru belajar..dok pk bunga apa nak buat.. last2 bunga ni je yg baru bonda reti.. bunga lain2 tu still dlm proses pembelajaran lagi.. try je lah buat bunga wild roses ni.. so pagi tadi ambik gambar antar kat dia.. dia kata dia suka.. petang ni balik keja baru antar.. sebab jalan tak sehala la.. Thanks Jan.. lenkali order le lagi... bonda kasi diskaun..



Rasanya wild roses ni patut warna pink kan.. tapi bila bonda belek2 gambar deko sebelum ni..majoriti bunga2 kat kek bonda kaler pink.. macam ler takdak kaler lain kan.. try je lah kaler kuning n putih ni.. walaupun bonda bukan peminat pink tapi kalau bunga mesti nak gak tempek kaler pink sket.. hentam jelah..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net