By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 28-Oct-2007 00:11 Email | Share | Bookmark
Happy Birthday Ecah!

 
 
 
 
Hari ni hari lahir permata hati kesayangan bonda.. tapi celebrate birthday dia semlm sebab arini bonda keja... takut ler kot2 balik keja nanti tak sempat buatkan kek utk dia.. dan ini cubaan pertama bonda buat kek camni.. bila dah siap, bonda tgk byk lagi kekurangan yg perlu bonda baiki terutama baju doll tu.. tetamu yg hadir tak la ramai sgt.. abg2 bonda & their family, member2 bonda & abah sket.. pastu anak2 mengasuh.. perasaan utk buat birthday cake ni? rasa excited sgt2 sebab akhirnya bonda boleh buat birthday cake utk anak sendiri.. kalau dulu2 asek beli je... pastu anak2 menakan pon request birthday depa nanti nak bonda buat utk depa jugak.. boleh save duit sket dari beli kat kedai... apa salahnya kan.. Yang doll tu kek strawberry, yg bawah lak kek span coklat.. Ecah lak sronok dpt potong kek tu.. tapi dia lebih suka makan cupcakes.. takpa lah..janji dia enjoy semlm.. cuma dia selsema dan batuk sket.. semoga cepat sembuh ya anak ku..








TITIPAN UNTUK LAILATUL AI'SYA
Ibu selalu doakan anak ibu jadi anak yg solehah dan beriman.. ibu doakan anak ibu beroleh segala segala 'kebaikan' di dunia dan akhirat.. Ibu mohon semoga Allah jauhkan anak ibu dari segala malapetaka, jauh dari segala pandangan mata jahat makhluk-makhlukNya yang lain.. Ibu harap anak ibu mempunyai hati yang bersih dalam menempuhi hidup ini dan ibu akan selalu setia di sampingmu hingga terhenti nafas ini sebab Ai'sya adalah satu-satunya harta ibu yg tidak ternilai dgn segala kemewahan yang ada di dunia ni.. Ibu sayang Ai'sya dan selalu merinduimu..







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net