By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 9-Sep-2007 00:46 Email | Share | Bookmark
Happy 4th. Anniversary

 
 
 
 
 
7 September 2007 anniverysary ke 4 abang bonda.. abang N.D dgn wife dia kak Zura.. kek ni bonda buat dah lewat petang pon.. konon2 nak surprise ler tapi kalau dah kul 6pm baru nak start bakar kek, dah tentu la malam baru dpt siapkan kek ni kan.. kaler kek ni idea kak ipaq yg sorang lagi iaitu kak pah.. bonda tanya dia nak buat kek kaler apa.. dia kata try la wat warna biru bunga lak kaler kuning.. walaupun lepas dah siap bonda nampak cam tak brapa nak cantik kaler ni tapi harap2 ND dgn Zura suka la.. atas kek tu saja letak nescafe jelly.. dlmnya bonda wat kek nestum.. sedap gak! habih anak2 menakan tlg habihkan..





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net