By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 10-Aug-2007 01:23 Email | Share | Bookmark
Teman Bermain..Teman Bergaduh...

 
Adam anak menakan pengasuh ecah... umur pon sebaya dgn ecah, cuma adam lahir sebulan awal drpd ecah.. mmg adam pon dok serumah dgn pengasuh ecah tu.. hari2 kalau adam tak usik ecah mmg tak sah.. bila time baik mcm org bercinta jer lagaknya... asek pegang2 tgn.. sembang bisik2.. pengasuh ecah la bagitau... adam mmg suka betul kiss ecah.. sib baik kecik lagi.. kalau dah besar mmg kena pelangkong la dgn bonda.. mana bleh kan kiss anak dara org camtu jer.. hihihihiiii.. kalau adam balik kampung lama2 mmg ecah asek sebut adam je.. mcm tu gak adam, kalau call pengasuh, mesti tanya "Cah na?" (ecah mana?).. bila sampai je dari kampung ke kuarters, kluar je lif mmg umah bonda yg dia tuju dulu.. dari luar pintu dah dgr dia dok panggil "Cah! Cah!"... yang ecah lak bila dgr suara adam mmg tersengih-sengih.. terus lari ke pintu.. bila buka je pintu.. bukan main berpeluk-peluk depa ni.. ish..ish.. ishhh... sib baik kecik lagi... mmg bonda tengok adam dgn ecah ni rapat sgt2.. ye lah kat umah pengasuh tu cuma depa berdua je yg ada.. yang tu lah teman bermain..yg tu lah teman bergaduh.. yg tu lah teman bermanja... nanti ecah balik kedah...sure adam rindu kat ecah.. dan sure ecah pon rindu kat adam.. sian gak.. tapi apa nak buat.. berpisah la sementara waktu ni... nanti bebila bonda datang kl.. bonda bawak la ecah jumpa adam.. masa tu entah masih kenal ke tak.....





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net