By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 8-Aug-2007 03:07 Email | Share | Bookmark
Bila Kaktus Berbunga

 
 
Seminggu internet gelong kat ofis ni... pastu sebok plak melanda diri... wuhhuuuuu so tired lah! bulan ni i have to stop my baking project... mmg byk benda nak settle down.. nak buat skt/penilaian prestasi, nak settlekan keja2 yg berlambak kat ofis ni.. nak arrange meeting bos yg nak fly ke sydney utk next asean caucus-som meeting ujung bln ni.. nak packing barang2 lagi... nak itu..nak ini... terasa migrain jap!

Last week balik kampung.. round2 kat area hi-tech kulim cari umah sewa... malas nak tumpang umah mak atau pun umah mentua.. nanti tak selesa lak... cari punya cari dah bekenan kat satu umah ni.. maybe terus beli je kot dlm bulan 10-11 nanti.. harap2 kalau tak dak apa2 aral dpt la kumiliki rumah sndiri nanti... insya'allah...untuk sementara waktu tu maybe stay kat umah family yg satu lagi tu.. umah tu pon dah lama kosong...walaupun mak suruh bonda balik stay kat umah dia je before bleh masuk umah sndiri nanti.. tapi bonda tak mo le menyesakkan lagi keadaan umah tak berapa sesak tu... lagipon abg boy n tok dah stay serumah dgn mak.. and maybe gak sebab dah biasa tinggal jauh dgn family since skolah kot yg membuatkan bonda prefer tinggal berasingan... cuma bila kat sana senang sket nak jengok2 mak sebab dari umah yg bonda stay nanti tu cuma 10 minit je jaraknya...

Petang ahad tu saja dok lepak2 depan umah mak.. skali terpandang lak pokok kaktus auntie sebelah umah dah berbunga.. bonda pon first time tgk bunga kaktus yg besar camni..slalu tu tgk kecik2 je bunga dia.. ish...ish.. jakun sungguh! jom kita share gambar bunga kaktus ni ya...


APA PENDAPAT ANDA BILA KAKTUS BERBUNGA...??



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net