By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 24-Jul-2007 06:08 Email | Share | Bookmark
Cupcake lagi....

 
Ni kak cak kita order lagi... siaran ulangan nih... apa pon tima kasih ya kak cak sebab pecaya kat bonda utk buat cupcake ni.. kak cak kata buat swirl pon takpa.. tapi bonda bagi bunga ros 4 untuk kak cak.. swirl pon ada.... sori la.. semlm dah kesuntukan masa sebab ekcelli ada org order kek plain sebiji..kek besday sebiji dan kak cak order cupcake.. kalau cupcake kak cak ni tak brapa nak menawan harap maaf la.. maklum la...bonda ni dah mmg rabun, tgk jam dah kul 3 pagi.. bertambah menggagau la bonda siapkan semua order..start baking pon dah lewat pasai ecah mengamuk sebelum tu.. tambahan lak oven bonda tu haluih ja.. tu yg jadi lambat sket tu... tapi apa pon harap2 kak cak puas hati ya... kalau tak puas hati cakap tau..nanti bonda tingkatkan usaha utk mencantikkan lagi cupcake yg akan2 datang...




ESOK JENGOK FP BONDA NI LAGI YE KENGKAWAN.. PASAL ESOK BONDA NAK TEMPEK GAMBAR KEK BESDAY YG BONDA DAH BUAT UTK SORANG SAHABAT FP KITA JUGAK.. SURPRISE!!!!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net