By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 19-Jul-2007 02:20 Email | Share | Bookmark
Cupcakes

 
HAPPY BELATED BIRTHDAY KE 29 CAKCIBUR........
MOGA MURAH REZEKI
MOGA USIA MAKIN PANJANG
MOGA DIRAHMATI
MOGA DIPERMUDAHKAN PERJALANAN HIDUPMU
MOGA BAHAGIA DI SAMPING KELUARGA TERCHENTA..




semoga suka dgn cupcakes ni..dlmnya kek berperisa oren..ekcelli nak tepek gambar cupcake ni semlm lagi.. tapi takot tak surprise lak bila kak cak terbuka fp ni awal2. besday lady dah tgk dulu sebelum kapis ni sampai ke tangan dia.. hihihihiii.. hopefully kak cak terima seadanya eh...



yg ni lak tak tau nak kata kelakar ke.. nak kata apa.... new customer order cupcake ni utk test.. order dia byk tul... tau brapa byk..?? Jeng..jeng..jenggggggggg........... 4 biji je.. tapi tak kesah lah.. sebab nak buat cupcake tu utk kak cak.. so buat la utk customer ni skali.. rezeki jugak kan...alhamdulillah...



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net