By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 21-May-2007 00:49 Email | Share | Bookmark
Small Gath..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Date - 20 May 2007
Time - 9.30 am
Venue - Nabia's Home Sweet Home, Selayang


Small gathering? alahaiiiiiiiii mmg small sungguh...sebab cuma 4 keluarga je yg involved smlm.. tapi tak ramai sgt pon tak pa... boleh kenal dgn lebih rapat.. boleh sembang dgn lebih dekat.. Menu utk smlm pon kami wat pot-luck style.. tu pon tak habih.. time nak balik tu pakat2 le menapau.. Sronok gath smlm sebab yg hadir semuanya friendly blaka.. puan rumah pon baik hati sebab kasi anak2 kami sepahkan umah dia..org lain semua bawak makanan best2.. bonda je yg bawak buah tembikai..maaf la ye.. so family yg terlibat pada gath semlm adalah seperti yg berikut yer..

1- Kak Nabia (merangkap puan rumah)
2- Kak Zanaz
3. Kak Cakcibur
4. Bonda le..

Menu2 yg terhidang atas meja makan lak..

1 - Kak Nabia -Bihun Goreng, Nugget, Puding Laici, Teh Sejuk
2 - Kak Zanaz - Nasi Minyak, Ayam Madras, karipap
3 - Kak Cak - Kek Coklat, Nasi Himpit, Rendang Ayam
4 - Bonda - bawak perut dan tembikai je..





TENGKIU DAUN KELADI..PANJANG UMUR KETEMU LAGI....



Quote:
Nabia / Cakcibur / Zanaz - mmg syok sgt jumpa kakak2 sekalian.. moga2 dpt buat gath lagi ye.. thanks sebab bawak makanan2 yg best2 dan mengenyangkan..

Zura - tu la.. sayangnya kak zura tak leh join..kalau tak mesti bertambah meriah..

MamaFami - mmg best mama..kalau mama leh join sure lagi syok kan..

Lynhassan - kalau ada lagi.. insya'allah akan dijemput..

hellikonia - pasai kak helli tak mo p ler.. kami terpaksa tukar venue..

Jeff - kalau nanti ada gath lagi.. kami invite bro.. sudi join ker?

elin - jom le kita makan2..

Ida isk - apa nak buek.. takdok rezeki...







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net