By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 19-May-2007 02:27 Email | Share | Bookmark
Tuna Roll

 
 
saja2 buat utk supper semlm.. cuma buat separuh adunan ja.. cukup la utk bonda anak beranak makan.. skarang ni bonda tgh bersedih... bonda rasa tak sronok sgt2... walaupun skarang ni tgh rancak dgn org menempah kek dan lain2 tu.. tapi itu tetap tak dpt menggembirakan hati bonda.. atas sebab2 tertentu.. bonda dah pon buat surat pertukaran balik ke kedah.. jgn le ditanya kenapa dan mengapa.. bonda tak boleh nak cerita.. cuma bonda harap kengkawan di fp yg terbaca entry ni, tolong la doakan bonda dpt tukar ke kedah secepat mungkin...kena transfer 24 jam pun bonda rela.. doakan surat pertukaran bonda nanti dpt pertimbangan yg sewajarnya daripada pihak jpa..actually dah 3 kali bonda hantar surat pertukaran ke jpa sejak thn 2001.. sampai skarang masih belum mendapat jawapan.. bonda nak sgt2 bertukar..harap2 doa bonda dimakbulkan Allah..


resepi akan diupdate nanti..



Quote:
Bro Jeff - bonda pon terpk nak roll kan roti tu.. masa dok uli tu baru terpikiaq nak wat camtu...

Penyulawa -

Rinnchan - harap2 semua berjalan lancar lepas ni...

Ida Isk - tima kasih sebab mendoakan yg baik utk bonda ye..

Lynhassan - cuba la.. buat roti cam biasa je tu.. pastu letak tuna mayonis dgn sos skit kat tgh.. siap!

Cak - harap2 bleh dpt la kan..

Sabrina - sab senang dpt tukar sebab post sab tu byk jabatan ada.. mcm post bonda ni bukan semua jabatan ada..tu yg payah tu.. lagi pon que pjg wooo nak tukar balik ke utara..(jpa la kata..)





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net