By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-May-2007 09:10 Email | Share | Bookmark
Alhamdulillah - Tempahan

 
This week bonda quite busy kat opis dan kat umah..nak update fp pon tak sempat.. tapi fp ni kan sampingan je.. keja kat ofis tu yg perlu diutamakan dulu.. Alhamdulillah..sesi bekerja utk minggu ni hampir berakhir.. esok lusa cuti..boleh la rehat skit.. lately ni ada la kengkawan yg order apam, muffin dan kek.. hampir setiap hari ada tempahan..alhamdulillah..syukur pada Allah di atas rezeki yang datang.. ada jugak gambar yg tak sempat nak snap.. takpe lah.. mana2 yg sempat je bonda tepek kat sini ye..




Quote:
Aye - dah tgk fp aye..mmg berapi kerang tu.. bonda dah teka resepinya.. taktau le betul ke idok.. taram jer..

Bro Jeff - tengkiu bro..

lynhassan - apa nak buat lyn.. org dah order.. kita wat sajalah.. rezeki kan..

kuchai - boleh la skit2..

ida - thanks..

zanaz - sedih la kak..tapi takpa..dah ok dah la ni..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net