By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 8-May-2007 07:28 Email | Share | Bookmark
Hijau

 


Bila sakit mata renung pc lama2.. tatap jelah kehijauan tumbuhan ciptaan Allah swt ni.. boleh gak kasi terang skit mata yg makin rabun ni..
Actually mmg frust sgt2 bila gambar2 lain tak bleh nak upload.. what to do.... nasib..nasib... but feel sedih tu telah dicover dgn feel happy bila suddenly ada member kuarters call.. nak order muffin utk birthday anak dia.. katanya tak jemput org luar pon.. just for family members only.. dia nak malam ni.. dlm kul 8.30 nak ambik.. rasanya sempat siap ni.. sebab order tak byk..kalau tak jenoh kelam kabut berkungfu kat dapoq tu.. hmm..nak tau muffin apa??? sabaq...tunggu esok k.. insya'allah bonda upload esok..



Quote:
Bro Jeff - u'r always right bro..

Sabrina - sori la.. bukannya bad mood..tapi penglihatan bonda yg bad.. tak nampak ler.. rabun teruk!

sweet rose - tenkiu tinggalkan jejak anda di sini.. lepas ni kena la rajin2 masak.. tambat perut asben dgn makanan yg enak2 ya..

WanZee - lawa kan..




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net