By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 7-Apr-2007 04:22 Email | Share | Bookmark
Berkelah

 
 
My best friend!
Member abah, shah.. (aiseh..nama sama lak ngan abah!) ajak p berkelah.. daripada tak wat pa kat umah..ikut ajelah.. lagipon 'hangat lit-lit' camni sure best dok berendam dlm ayaq kan.. so pepagi siapkan apa2 yg patut utk dibawak.. pastu masa on the way.. dah ujan rintik2 lak.. tadi panaih bukan main lagi... abah dah dok susah hati dah.. kalau ujan lebat nak berkelah camna kan..sampai sana... alhamdulillah.. tak ujan dah.. bonda lak lepas dapat je tempat letak brg2 smua..tak tunggu lama dah.. terus terjun.. mak aiiiiiiiii sojuknyo!!! mcm dah bertahun tak jumpa ayaq lak.. kami dok kat situ dari kul 1 sampai dekat2 kul 6 baru balik.. ecah pon 2 round mandi..sib baik bawa baju dia byk pasang.. asek lencun ja.. tapi whatever pon.. mmg best..


Ni yang kami makan2 masa berkelah...kulat tu cendawan kecik2 yg tumbuh kat batang2 pokok getah yg tumbang tu.. sini panggil cendawan apa ntah.. kat kampung bonda panggil kulat je.. gula karan tu setengah org panggil gula kapas.. ye la kot!





Quote:
******************************* DE STORY-MORY *****************************

xhensem - kek tu buat pon tak..beli pon tak.. aku copy paste dari website jer!!

Jeff - since ecah dah besar skit ni.. sronok la nak bawak dia p jalan2 ke.. berkelah ke.. biar dia dpt menimba pengetahuan skit!

Cakcibur - insya'allah cak.. nak gak jadi terer mcm kak nina bbbatriesya tu..nanti besday ecah takyah tempah kek kat kedai dah..

Lynda - oit..balik kg p la terjun kat sungai blakang umah hang tu..xyah kluaq modai duit minyak keta!

Lee Lin - mmg best la lee lin..sampai kecut2 jari bonda ni..

****************************** END OF STORY-MORY ********************************


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net