By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 6-Apr-2007 01:34 Email | Share | Bookmark
Projek Mendeko Kek..

 
 
 
 
 
 
Lunch ni ada jamuan kat tingkat 5 dan tingkat 3.. tingkat 5 nak cheese cake.. tingkat 3 lak nak tiramitsu.. tapi gambaq tiramitsu tak ambik lagi... tapi saja gatal2 nak buat cheese cream butter cake utk tingkat 3 jugak.. yg tu bonda sedekah jelah.. sebab bonda sronok dok kat bahagian tu dulu..kengkawan kat situ pon baik2 blaka.. Inilah hasil kek2 yg bonda dah deko mlm semlm.. fuhhh.. akibat kekerasan tangan bonda deko yg simple2 ja.. itupon terhegeh-hegeh nak abihkan... terketaq2 tgn ni... bila dah siap.. rasa mcm syok la plak.. sebab rasa much2 better drp yg dulu2.. hihihiii...bila dah simpan dlm fridge.. barulah terasa penatnya badan.... mana tak penat.. tgk2 jam dah 3.20 pagi... dan yg paling memenatkan bila baru ja nak baring..ecah lak terjaga dari tdonya... dia ajak main lak.. bangun sengeh2 ja mai kat bonda.. haiii main le ngan dia sekejap sampai dia tdo balik.. akhirnya.. kul 4 brapa ntah baru le dpt lena..

Pagi ni plak... rezeki di pagi jumaat yg mulia ni.. bonda dpt call drpd Sabrina.. dia tanya bonda tingkat brapa.. ada kat ofis ke tak.. so bonda pon tunggu lah.. hihihiii... walaupn seofis, tapi tak penah face to face pon.. kihkihkihhhh... dia bagi hadiah kat bonda.. Barbie Doll dgn Coklat.. Barbie doll tu mesti ecah suka.. dan bonda meeeeeemmmmmang suka coklat... lately ni asek makan cekelat ja... makin bertambah la kilo pasni.. tapi takpe.. bonda suke coklat! so untuk sab, tima kasih sgt2 for the lovely gift.. bonda suka dan appreciate sgt2.. tima kaseh daun keladi la ye



Resepi mcm yg entry lepas ek..


same gak..resepi mcm entry lepas!




yang ni tiramitsu special utk bonda, abah wan & kama... sebab kami share makan dlm keta on the way balik ke ofis lepas ambik kek2 jamuan tu kat umah tadi... utk tingkat 3, tiramitsunya bonda boh serbuk nescafe ja kat layer atas skali tak macam yg ni..special skit sebab boh filing blueberry!

Quote:
************************** DE STORY-MORY ****************************

Sabrina - thanks once again... balik umah kasi kat ecah... mmg dia suka.. coklat tu lak.. bonda share ngan asben.. bukan tersgt la rajin.. saja syok2..

Lynda - boleh buat arca kalau sayang nak makan!

Cak - Hummmmaaang aihh cakkkkkkkkkkkkkkkkkk....bonda pon suka kalau cak jadi jiran bonda menggantikan jiran bonda yg tak best tuh!

Nini - thanks ya...kalau dok dekat bleh le kasi rasa sket..

CYKM -

Kak Kuzi - toksah la tabik spring.. nanti spring nak tabik apa lak??

MamaFaMi -ekcelli tak ngantuk lgsung ma..maybe sbb bonda ada penyakit kurang tdo kot!

Jeff - betoi tu.. appearance tu mmg penting! baru bleh bangkitkan selera!

dR ali - a'ah.. taruk anggur.. sebab dah tak tau nak deco apa..

Kak Kham - nak sikit? boleh buatkan lagi..

Rinnchan - baru blajaq la.. tu yg deko sampai ke subuh tu..

Zana - cuba dulu baru tau bleh ke tak..coz bonda dulu pon tak reti jugak!!

xhensem - rajin bila angin R menderu je..

kuchai - boleh le skit2 kuchai oiiiiiiii.. tgh dok pulun blajaq le nih..

*************************** END OF STORY-MORY *********************************


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net