By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 3-Apr-2007 06:47 Email | Share | Bookmark
Special Gift & Pelam

 
 
entry ni actually nak letak dari last week lagi... tapi disebabkan abah ambik camera pastu dia tertinggal lak kat ofis dia... so tertangguh la gambar ni... Last week..ari kamis bonda syok sgt2 sebab ada buah tangan dan hadiah utk bonda.. Mmg excited sebab kak nina bbbatriesya bagi coating bag dan 2 nozzle utk deco bunga ros.. ini betoi2 punya nak bagi galakkan ni... pastu tak sangka pulak dia susah payah nak hadiahkan buku resepi skali..tak terucap dgn kata2 betapa gumbiranya hati bonda..habih bonda tayang kat member2 terdekat..hehehehe... punyalah seronok..dan tak terucap jugak betapa bonda menghargai hadiah kak nina tu.. tima kasih kak nina atas segala jasa baik mu... Bonda dah try 2 resepi dari buku yg kak nina bagi tu tapi malangnya abah p tinggai camera kat ofis..tak dpt la bonda nak tepek gambaq dlm ni... sedih tul! Buah tangan kedua plak daripada boss bonda..En. Ghafar.. dia baru balik meeting di india.. kalau p india.. nak beli apa lagi kan... dia belikan kain sari utk bonda... jgn tak tau bonda pandai pakai sari tau.. kawen dulu pon ada gambar bonda pakai sari masa acara salin2 baju tu.. hehehee...maybe sebab sedara-mara sebelah mak ramai kat kashmir kot.. itu sebab bonda reti pakai sari..wakakakaa... walaupun bonda tak brapa gemar kaler hijau gelap, daku akan jadikan kain sari tu sebagai baju kurungku jugak nanti.. maybe boss bonda ni suka kaler ijau kot.. sebab last year dia p india pon dia belikan selendang kaler ijau gelap gak.. takpe..janji dia ingat jugak kat secretary dia ni.. dan dia jugak belikan bonda dgn ecah coklat.. ingatkan coklat ni tak sedap sebab nampak mcm gula-gula je.. tapi bila bukak..mmg coklat la.. dan sedapnyaaaaaaa.... ecah tak suka makan.. dan bonda dgn sukarelanya tlg habiskan.. .. (bos ni mmg nak kasi bonda makin gemok la camni..!!)


Masa bonda belek2 camera ni kan.. nak tgk la gambar apa abah ambik kat site tu.. tetiba jumpa gambaq pokok pelam ni.. no wonder la aritu dia bawa balik satu beg plastic besaq yg penuh dgn buah pelam.. pokok umah sapa la yg dia ambik ni.. bonda tak tanya lak! Malangnya bonda bukanlah peminat buah pelam ni..tambah2 yg tak masak lagi..daripada membazir terbiaq camtu ja.. abih bonda bagi kat jiran2 dan member2..tinggal la kat bonda 6 biji..itu pon bonda buat jeruk.. tapi la ni dah selesai pon jeruk tu.. tak sempat bonda nak rasa.. abah dah perabih.. dia mmg hantu pelam!


Quote:
**************************** DE STORY-MORY ********************************

Sabrina - en. ghafar tu mmg baik.. mmg best dpt bos camtu.. sampai mati pon bonda takkan lupa dia dan budi baiknya.. Byk wooo jasa2 dia kat bonda..

Kak Nina - sapa yg kena balas budi baik sapa ni..

Jeff - mana nak cekau? pasar mlm sini byk buah pelam.. nak bonda pos ke bro?

*************************** END OF STORY-MORY ******************************




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net