By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 27-Mar-2007 01:22 Email | Share | Bookmark
Makan Free!!

 
Since Kama dapat new title.. bonda ler yg terlebih excited.. Masa dia bagitau dia rasa2 macam pregnant je..bonda la yg beria-ia ajak dan bawak dia p klinik.. Pastu "Mak Buyong" sorang ni bgtau teringin nak rasa kopi yang kaw kat kopitiam, bonda bawak dia p kopitiam.. first p kopitiam kat Mutiara...huh! mmg tak sedap..tak pueh hati lak rasanya..pastu ricky2 lagi kat mana kopitiam yg terdekat dan sedap la..at last jumpa..bawak dia p kat plaza damas, Old Day Kopitiam.. haaaaaa..yg ni sedap..memang kaw kopi dia.. pastu dia kata tingin lak nak makan kenny rogers sebab sebelum2 ni bonda asek sebut2 je..aiseyman...mak buyong ni pantang bonda sebut makanan..terus teringin.. tapi takpa lah..bonda bawak la jugak.. dan luckily for both of us sebab Wan sudi belanja kami makan... 'sep' fulus bonda!! Tapi kalau Wan tak blanja pon mmg bonda nak blanja kama.. haiiiiiiii tak sabaq tunggu perut kama besaq! sukanya!!!



Quote:
********************************* DE STORY-MORY *********************************

Kak Nabia - ala..tak yah tunggu membuyong lah.. boleh ja nak belanja kak nabia bebila pon.. insya'allah.. Kama tu mmg nama dia.. semua org panggil dia kama..nama betul kamariah.

Sab - kalau tak salah kama baru 2 bulan kot pregnant.. betoiiiiii sab..mcm2 dia nak makan.. mengidam la katakan..

Lynda - aisey..soklan cepumas lak dia kasi...bonda tak tau la bila..mcm lambat lagi kot.. tgk la setahun dua lagi ke?

Cakcibur - kama ni tgh pregnant anak yg ke 3 la cak... tapi ye lah.. org mengandung ni tak leh le kata tak kalau dia dah tingin nak makan apa2 kan... karang tak pasal2 ayaq lioq anak dok meleleh jer.

Auntie Umi - nanti bebila aunti balik Mesia.. jgn lupa singgah kenny rogers tau! Nanti kempunan..

Jeff - makan free mmg best.. murah le rezeki my best friend si Wan tu.. nanti bleh blanja lagi..

MamaFaMi - alamak..tak makan pun mama..sebab depa dah serve vanilla muffin, choc muffin dgn banana muffin.. pastu tak le order corn muffin dah.. nanti bebila bonda gi try..bonda habaq kat mama nooo..

Huzaida - kat sini byk dah cawagan kenny.. nanti balik mesia jalan2 cari makan la kat kenny sini lak!

******************************* END OF STORY-MORY ****************************


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net