By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 26-Mar-2007 08:40 Email | Share | Bookmark
Lepak Angin Petang

 
 
Gambar ecah ni bonda ambik ari sabtu petang.. saja2 bawak dia ronda naik motor pusing2 kuarters.. pastu p lepak kat blakang blok D, saja2 kena angin petang.. saja2 nak biaq ecah panjangkan langkah2 kecik dia tu.. bila komuter lalu, sebok ja dia suruh dukung nak tengok.. mmg slalu petang sabtu atau ahad bonda bawak dia mai lepak kat sini.. dan slalunya cuma bonda dgn ecah je.. Abah jarang join sebab sabtu ahad mmg dia ada aktiviti lain..kalau dia free ja baru dia join kami.. tapi bonda tak kesah lah.. as long as ecah still with me..it's alright by me!





Quote:
***********************************DE STORY-MORY******************************

Jeff - sedap je kan rasa kena angin petang2.. kalau bawak kerusi malas..boleh terus terlena je kat situ.. berangin..

Rinnchan - betul tu! ecah ligat jalan sini sana.. tak terkejar dibuatnya!

Soul_mates - thanks for dropping by.. dropping2 la slalu ek..

Sab - mmg slalu lepak kat situ sab.. kalau tak sabtu..ari ahad le bonda dok kat situ.. sejak ecah baby lagi.. memula sorong dia ngan stroller, dah penat2 pusing satu kuarters tu bonda lepak jap le ilang2kan lengoh2 kaki kat situ.. now dia dah besaq.. bawak ronda naik motor la pulak..

*******************************END OF DE STORY-MORY*****************************




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net