By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 17-Mar-2007 03:05 Email | Share | Bookmark
JJCM - Goh Tong Jaya!

Jom Makan Nak?
Sempat ler snap sekeping dua..
Memandangkan sejak2 abah kena dok HQ.. ari sabtu ahad dia cuti.. jadi bonda malasnye nak masak.. saja2 bgtau abah..suruh dia masak lak lah.. memula dia kata ok ja.. bila jam dah tunjuk kul 11.30 pg, dia suruh bersiap.. ajak p makan kat Goh Tong Jaya.. mak aiii jauhnya.. ni baru la dikatakan jalan-jalan cari makan..dia kata dah lama tak pekena Kari Kepala Ikan.. On the way p tu.. ecah muntah2 dlm keta..maybe pening kot sebab jalan nak naik tu byk sgt kona-kona..telinga pon asek2 bengang je...sampai tu terus order kari kepala ikan dan menu2 lain yg simple2 je.. sebab mmg niat nak mkn kari jer.. so menu lain tu tak le pandang sgt pon.. Lepas habih makan.. terus balik.. on the way balik, bonda dgn ecah tidoq sepanjang jalan.. kenyang sgt ler katakan..





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net