By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 28-Feb-2007 04:36 Email | Share | Bookmark
Masak2..Makan2

 
Effective on 16 February 2007, bonda tukar division lagi.. sepanjang 6 thn perkhidmatan, ni kali ke 7 bonda tukar division.. nak buat camne.. dah bos sayang kot.. sebab tu bila bos tukar division, dia bawak bonda skali.. .. skarang ni kat tingkat 5 lak.. bonda rasa kalau bonda keja kat ofis ni sampai pencen, maunya semua tingkat bonda singgah kot..

Malas dan kekurangan waktu nak upload fp ni ikut date sebenar.. kat sini keja makin byk lak.. jadi bonda cuma tepek gambar2 yg mak, abang boy & wife dia masa while bonda kat kampung aritu.... For the recipe maaf la.. bonda tukang makan je.. bukan tukang masak aritu.. tak ambik pun resepi kat depa.. tau2 makanan dah siap je.. slalunya bila balik kampung bonda la yg paling malas skali!




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net