By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 26-Jan-2007 04:07 Email | Share | Bookmark
Dadih Jagung

Dadih Jagung
Buku Resepi
Resepi
Lunch semlm keluar sat p Shopping Complex Hartamas.. mmg dah plan nak p kedai buku di situ.. Belek2 berkenan kat dua buku nih.. Harga dia murah je RM8.90 satu.. rasanya dah lama tak beli buku masakan.. yg slalu beli majalah masakan je.. mcm majalah Rasa tu... Turun kat ground floor, beli lak barang2 nak buat dadih ni.. tgk jam dah 1.40pm.. lagi 20 minit nak masuk ofis dah.. tapi bau2 yang datangnya dari Kenny Rogers tu menusuk2 lak idung nih.. pastu member plak dok hasut ajak p mkn kat situ.. so mkn terus la kat situ..walaupun masuk ofis lewat..


Resepi dadih ni kalau tak silap copy from FP Ida... Thanks so much!


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net