By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 25-Jan-2007 02:25 Email | Share | Bookmark
Menu Mlm Semlm

 
Mlm semlm bonda tgk abah dok selongkar fridge, tgk dia kluarkan sayur dan ikan.. bonda tanya, nak masak ke? dia angkat kening je... dlm hati bonda... "hehee..ada chance ngelat nih! " bonda dgn selambanya terus cakap kat abah, "boleh tak abah je yg masak, bonda nak siapkan langsir yg org tempah tu.." abah angguk ja.. Terus bonda masuk bilik sambung jahitan yg tergendala tadi... dekat2 sejam lepas tu abah laung, our dinner are ready! tengok semua lauk dan nasi dah terhidang atas meja.. Bonda sengeh2 ja terus celapak dok kat kusi, tapi sempat lagi snap menu2 yg abah masak tu.. walaupun simple tapi abah masak sedap.. bertambah2 la jugak nasik bonda.. ecah pun bukan main suka dia makan nasi dgn sayur sawi tu.. Thanks abah!

Ikan Masak Cabai
Cili Potong
IKan Goreng
Sawi Masak Air + Telur
Ulam Jering Muda & Peria Katak (peria yg kecik2 tuh)
Sambal Belacan



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net