By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  [78]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 9-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Abang Adik

Kasih Saudara
Blajar Tepuk Amai2
Gatai Nak Bertudung
View all 5 photos...
Muhammad Aidil Ifwat & Muhammad Airil Rafiqi
ni anak menakan yg paling close ngan aku.. Aidil slalu curi2 call aku bila mak bapak dia tak perasan..alih2 prepaid hp makin kurang je bakinya... hehheehhehe.. yg baju biru seluar putih tu abang aku.. woooo.. so handsome haaa.. dia yg paling hensem dlm family aku.. hehehehehe.. abang2 aku yg lain pun hensem gak.. aku? aku mmg lawa.. hehehe.. anak mami la katakan.. mesti la lawa kan.. hehhehe.. perasan plak..jgn marah haaa..


Wednesday, 8-Jun-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sweet Memories Forever

My Late Abah
Mom & Auntie Baljit
Mak & Cucu2nyer
View all 5 photos...
Yang first tu gambo arwah abah aku.. dia meninggalkan dunia ni pada 21 Jun 1990..so a few days lagi genap la 15 tahun dia pegi..Al-Fatihah..2nd. and 3rd. gambo tu gambo bonda aku yg tgh melepak dgn kawan baik dia kat umah sebelah..bukan lepak 'buat ketupat' tapi depa slalu citer pasal anak cucu.. tgklah cucu dia tu..kaki pun kurang sampai gatai nak naik motor dah..dan gambo sterusnyer..jeng..jeng..jeng.....gambo aku ngan my lovely husband la masa kecik2 dulu...hhehehhehehe..terasa macam comel jer..


[<<  <  64  65  66  67  68  69  70  71  72  73  74  75  76  77  [78]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net