By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-Aug-2008 07:33 Email | Share | | Bookmark
Bila tak tau nak buat apa..

 
kasut ecah..


Bila tensen..bila naik hangin...bila rasa nak marah.. dan bila tak tau nak buat apa.. godek2 pc cari gambar anak2 pastu edit la sesuka hati..walaupun tak cantik..walaupun tak sekreatif org lain tapi hati ni puas hati jugak..hilang semua rasa-rasa tak best yg bertandang dlm hati. Mcm abg Mizhar (ouled kenitra) kita cakap tu..kalau kita dok kat ofis yg org2 atasannya best dan rakan sekerja yg tip top.. keja byk pon rasa sronok jer nak buat.. kalau dah tak best tu..bagi keja seciput pon terasa mcm nak koyak2 aje.. adussssssss...membosankan!!

jom layan2 tgk gambar ecah, jeeha dan zafri kat mengkuang dam.. petang ahad lepas bawak ecah p tempat feveret dia la...dah byk kali dia dok sebut2 nak bagi fish makan.. jadi petang tu bawak jugak la sementara asben ada.. (ish..ish..rindu plak kat en.shah jahan tu ... takpe, sabtu ni dia balik.. )Sampai kat sana ecah mmg sronok bagi ikan makan..sampai habis satu peket makanan ikan dia baling ke dlm tasik tu.. dah nak balik dok dgr suara halus tgh memanggil-manggil "aisyaaa...aisyaaaa......." musykil gak.. pandang2 keliling rupanya si jeeha yg panggil.. tak sangka lak jumpa abg n.d dgn family dia kat sini.. cis tak sangka kunun..padahal hari2 mmg jumpa depa pun... ecah pon dah jumpa sepupu2 dia ni mmg syok la..keja nak lawan lari ler.. tapi yg tak syoknya ecah ni garang sgt..main sat2 pun nak gaduh.. ni yg bonda geram nih!! tapi nak buat camna..budak2 kan.. gaduh kejap jer..pastu baik ler balik..Indahnya dunia anak2..









Sunday, 10-Aug-2008 06:34 Email | Share | | Bookmark
Teddy Bear





Thursday, 7-Aug-2008 04:38 Email | Share | | Bookmark
Black Pepper Lamb Chop with Brown Sauce

 
 
Tudiaaaaaaa...tajuk berjela lak.. sebenarnya takdak idea nak taruk nama apa utk menu ni... ntah betul ntah tidak.. bonda belasah jer.. bab nak kasi nama utk menu2 yg bonda masak mmg kureng reti la.. takdak idea.. tapi hasilnya sedap.. cuma sayangnya tak tulis details resepi ni masa tgh ber-xperiment..lepas ni kalau try masak lagi sure tak rasa camni dah.. ...asalnya mmg takdak idea nak masak daging kambing ni.. pastu tingat kalau bakar dlm oven mcm sedap jugak.. okes..meh kita berxperiment.. taruk jer bahan2 yg ada dlm stok dapur tu.. tapi yg ingat ada segala jenis serbuk:- lada hitam, jintan2, ketumbar, cili, a bit of olive oil, lemon juice, apa lagi yaaa?? ooohh bawang dan halia mesin pon, sos tiram, lea n perins pun ada sket dan lain2 lagi.. semuanya tak timbang..main campak2.. gaul2.. and pastu perap lama2.. then utk kuah mmg tak amik tau langsung sebab kuahnya serah je kat abg boy utk uruskan sebab dia lagi pakar...

Tujuan masak daging kambing ni sebab... mcm biasa la dearest hubby balik every weekend kan.. ni pon menu last week..buat special utk dia dan jugak untuk my big family.. dinner mlm tu ala2 omputih sket lah..





Wednesday, 6-Aug-2008 03:45 Email | Share | | Bookmark
Choclate Fudge Cake

 
Berat kek 2kg+....



WARKAH - Bau...

lagu tema Sindralela..TV3..

Ni bukan baby baru bonda ye.. ni anak ziela...saja buat ni masa rehat tadi..
Ziela, kalau sudi sila la amik dan tepek kat umah sendiri ya...



Received 2 awards... Yeeepppiiiiiiieeeeeeeeeeee

From Intan Nabialishad.. Toche sis... kalau ada award lagi...bagi ler lagik!!


From Rinzura... Toche-toche daun keladi gak yer sis...


Monday, 4-Aug-2008 04:47 Email | Share | | Bookmark
kek la..apa lagi..

 
Kek semlm..berat lebih kurang 3.7kg..loyang 13 inci..kelab ofis yang tempah..





SESUNGGUHNYA - ungu..

Lagu tema cerita Soleha di TV9..deeekaatt di hatiiii....


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net