By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 27-Aug-2008 03:57 Email | Share | | Bookmark
Edit gambar..

 
saja test skill edit gambar.. walaupun tak reti..muahahahhaa... amacam, ok tak?

Model Utama : En. Samire
Model Menempek : Ntah la sapa..




Klip lagu Tak Bisa Memilihmu - 6th Sense

Yang koleksi kek last week ok..selamat menjamu pandangan








Tuesday, 26-Aug-2008 00:13 Email | Share | | Bookmark
Kek Sorryyy...

 
Ni kek yg bonda bagitau kat entry lepas.. kek yg dibuat pada hari lahir bonda... order from sarah yg ada keja kat oversea utk buah hati tersayang.. dlmnya kek sponge oren ye cik sarah.. hihihiii... ada lagi 2 kek tapi yg satu lagi tu kek span kosong jer.. so takyah ler tunjuk sini kan... tunggu kek yg lagi satu di entry yg akan dtg ok..






Ni lak testing gambar jeeha..sepupu ecah.. tapi kalau bawak depa dua p mana2, pakai lak baju serupa..ramai yg kata kembar..










SEBELUM CAHAYA - LETTO



Testing : dslr Canon EOS 350D
Model : Amoi Buddy


Sunday, 24-Aug-2008 04:43 Email | Share | | Bookmark
23 Ogos 2008

 
Sebenarnya bonda pon hampir terlupa tarikh 23 Ogos ni.. mujur ada yg tlg ingatkan.. thanks ek.. sebab sibuk + penat sgt2.. mana tak penat.. bonda dpt tempahan utk buat plain cupcake utk kenduri org kawen.. dari hari khamis bonda buat.. mula2 500 ratus saja.. pastu hari jumaat customer call lagi minta tambah lagi 300.. pastu ada lagi 3 biji kek yg tunggu turn.. penat mmg penat tapi dah rezeki..kita usahakan jugak.. pastu kak ana sms nak jumpa.. dah agak dah mesti ada kezutan utk bonda ni.. set dgn kak ana tunggu dpn skolah rendah lunas.. tapi ada roadblock pulak betoi2 dpn skolah tu.. ahhh lantar arr..bonda selamba jer tunggu dekat polis2 tu..depa pon asek2 pandang jer..bukan depa je, org yg lalu kat jalan tu semua pandang mcm bonda lak yg buat salah.. tapi bonda selambe je.. ada gak 2-3 org pak polisi mai tanya.. bonda cakap tunggu kawan..tapi bila dia byk sgt tanya, bonda cakap je "encik p la buat keja encik..saya dok tang ni tak kacau keja cik aihhh" tapi cakap dlm nada gurau sambil sengeh2 la.. kalau cakap kuang jaq aku lak depa boh dlm jel.. naya ja... lepas setengah jam tunggu kak ana pon sampai... haaaaa kan dah kata mesti ada kezutan.. kak ana tanya tau dak dari sapa.. dan jawapan bonda mmg tepat!! balik umah kak ipar tanya, org yg bagi kek kat bonda tu mmg suka bagi kezutan kat org kan? bonda jawab, sebab tu org tu jadi kesayangan ramai kat alam cyber ni...

Untuk org tu.. tima kasih byk2.. bonda terharu..appreciate..excited dan syookkkkk sgt2 utk ingatan dari org tu.. tak tau nak cakap camna tapi bonda harap org tu umur pjg, bahagia selalu, murah rezeki dan selalu diberkati allah..semoga ikatan ukhwah di antara kita berpanjangan..

HAPPY BIRTHDAY jugak bonda ucapkan pada Mak Maimunah iaitu ibu kepada teman baik bonda iaitu Mawar yang turut menyambut hari lahir yg sama harinya dgn bonda.. ( no wonder la mawar tak penah lupa besday aku dulu..rhopenye sama hari dgn mak dieerrr... )

Last but not least... HAPPY BIRTHDAY TO ME!!!





Quote:
untuk pemain2 pasukan bola Kedah.. Tahniah sebab berjaya lagi untuk sekian kalinya..
Kedah menewaskan Selangor dgn jaringan 3-2..

HIJAU KUNING

kedah,kedah pantang kalah
walau jatuh sakit dan rebah
bangun lantar semula gagah
membujur lalu melintang patah

hijau kuning tanahku
darulaman negeriku
hijau kuning tanahku
negeri kedah negeriku

biar jasa jadi kenangan
hijau kuning lambang kemegahan
jelapang padi tempat sanjungan
negeri kedah negeriku

yakinlah diri sendiri
berjuanglah sejiwa murni
tekun berani sesungguh hati
demi sukan mengharung negeri

kedah kedah pantang kalah
walau jatuh,sakit dan rebah
bangun lantar semula gagah
membujur lalu melintang patah...

pstt.. untuk peminat bola selangor : - Hashim, harap bersabar yer.. suruh selangor cuba lagi thn dpn.. tapi aku harap thn depan kedah menang lagi dan lagi dan lagiii!!




Quote:
untuk kenangan di hari kemudian...

Effa - Happy Birthday in advance!

Mamafami - Happy Birthday EJ. Moga panjang umur, murah rezeki dan dalam peliharaan Allah sepanjang masa. Amin

Kak Zura 1827 - Happy Birthday Ellymas Juita bt Roosly. 23 Ogos 19--. EJ, moga dilimpahi rahmat dariNya. Moga tercapai segala impianmu dik.

Ibu Mawar - Selamat hari lahir juga buat adik. Mak harap adik bahagia selalu, pjg umur, murah rezeki. Mak sayang adik mcm anak mak sendiri.. walaupun mawar takdak kat sini, tapi pada adik la mak dpt lepaskan rindu mak.. Semoga adik selalu dilindungi Allah.

Amoi Buddy - Another day, another month, another year, another shine, another tear, another winter, a summer too. But there will never be another friend like u. Hepi Birthday! ( brapa byk another daaa!!)

Murniza - Happy besday yang ke --. Dah tua pun kita ni.. sekejap ja masa. Semoga pjg umur, dimurahkan rezeki dan semoga berjaya dlm hidup..

Rinzura - Happy Birthday!

dan kawan2 lain yg sms.. sori la tak taip kat sini sebab lupa bawa hp satu lagi..


Terima kasih utk family, semua kawan2 atau sesiapa jugak yg sms, call dan wish utk bonda.. terima kasih byk2 utk doa kalian..
Dan...ni nasihat ikhlas dari bonda ni..utk mengelakkan sebarang kekecewaan.. tlg la ek.. tlg la jgn order last minit.. bonda ni selalu dpt order last minit tau.. yg 3 biji kek bonda bagitau kat atas tu semua kek last minit.. kalau nak kek esok, jgn ler arini baru nak bagitau.. bonda ni pesen tak sampai hati gak nak tolak semua tapi kalau dah terlebih had tu mmg terpaksa tolak la.. harap customer2 paham ye..



Thursday, 21-Aug-2008 06:18 Email | Share | | Bookmark
Nasi Lemuni



Nasi ni kami panggil nasi lemuni.. tempat lain tak sure la apa nama dia.. tapi bonda mmg suka sgt makan nasi ni.. boleh dimakan bersama kari telur, kari ayam, kari daging.. tapi yg paling sedap makan nasi ni dgn sambal tumis ikan bilis, sambal ikan masin, sambal telur dan sambal paru.. uishhh sedapnya... tapi nasi ni bukan bonda yg masak okay... ni tok yg masak..bonda telan ja sampai kenyang!! resepi dia kena tunggu.. nanti bonda kecek dari tok ok...





Sunday, 17-Aug-2008 07:22 Email | Share | | Bookmark
Kek Kawen

 
tengok saja lah...







[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net