Want your
own Fotopage?








 


By: raqin rafiqyn

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 8-Aug-2010 01:14 Email | Share | | Bookmark
Birthday Cake

 
 
 




Tuesday, 3-Aug-2010 03:03 Email | Share | | Bookmark
my blog

 


http://raqynrafiqin.blogspot.com
my blog.. feel free to drop by ok...


Tuesday, 20-Jul-2010 07:34 Email | Share | | Bookmark
Rindunya...

 
 
 
View all 5 photos...
assalamualaikum..
rindunya aku pada fotopage ni.. walaupun dah berblog tapi tetap tak sama dgn fp kan.. sebab tu kat entry bawah ni aku kata fp ni 'is not officially closed'!! sebab aku tau..one day aku akan kembali mencoret di sini.. dan hari ni menjadi kenyataa apabila aku terasa benar2 rindukan fp ni.. untuk kawan2 lama yg masih mengingatiku.. yg suatu waktu dulu memanggilku bonda.. ketahuilah kalian bahawa aku rindukan kalian semua.. ehehehe...

insya'allah..selepas ni aku akan kembali aktif ber-fp.. sebab di fp ni lah aku mengenali ramai kawan2 di alam maya di luar sana..

untuk kawan2 lama & kawan2 baru.. inilah hasil kerja ku yg terbaru.. tempahan dari seorang rakan lama sempena majlis hari lahir anaknya di tadika baru2 ini..





Thursday, 1-Jan-2009 08:34 Email | Share | | Bookmark
WELCOME 2009 & MAYBE GOOD BYE

ASSALAMUALAIKUM
HAI..

Bonda ucapkan selamat menyambut thn baru 2009. Semoga perjalanan hidup kita makin-makin diberkati Allah swt hendaknya. Bonda ada sedikit pengumuman nak bagitau iaitu.. fp ni mungkin akan bonda ucapkan selamat tinggal sebab kdg2 sakit hati nak update gambar dan mcm2 hal lah.. jadi bonda harap kawan2 yg selalu jengah ke fp ni lepas ni p lah jengah2 blog baru bonda pulak noo...

dengan ini diumumkan bahawa..

[size=24]FP INI IS 'NOT' OFFICIALLY CLOSE!

FEEL FREE TO VISIT ME AT : http://raqynrafiqin.blogspot.com[/size]

Thanks.


Friday, 12-Dec-2008 17:19 Email | Share | | Bookmark
Kek yang terlepas pandang..

 
 
Sebelum p kursus seminggu yg startnya Ahad ni, bonda nak update fp ni dulu..
Kek ni last month punya.. camna leh terlepas pandang nak masukkan dlm fp ni? hehhee.. sibuk kot noooo...



kek ni untuk jamuan rukun tetangga di taman. Ditempah oleh salah seorang ajk di situ. Lepas dah siap deko baru terfikir awat tak lukis logo rukun tetangga saja? adehhhhhh.. tak planning betoi2 camni la.. tapi customer ni mmg serah bulat2 ja kat bonda nak deko camna pun takpa aih...
Terima kasih daun keladi naaa...



Kek ni lak my loyal customer iaitu seorang cikgu, order untuk jamuan jugak.. thanks cikgu.. next year order la lagi mcm selalu..




Ni dah dekat kul 2 pagi actually.. apa ke hal layan lagu sedih2 time ni ek..
Tetiba teringat lagu ni.. masa kursus aritu ada sorang fasilitator tu suka bonar pasang lagu ni dekat2 habih kelas.. sampai ramai yg bluetooth lagu ni.. tapi mmg sedap dan puitis..


Quote:
Mengapa Dirindu - Saloma

anak punai anak merbah,
terbang turun buat sarang,
anak sungai pun berubah,
ini pula hati orang
mengapa dikenang....

asal kapas jadi benang,
dari benang dibuat baju,
barang lepas jangan kenang,
sudah jadi orang baru
mengapa dirindu......

kasih yang dulu tinggal dalam mimpi,
kasih yang baru simpan dihati,
kasih yang dulu tinggal dalam mimpi,
kasih yang baru simpan dihati...

selat teduh lautan tenang,
banyak labuh perahu acheh,
jangan kesal jangan kenang,
kalau hati rasa pedih
mengapa bersedih....

kalau pinang masih muda,
rasanya pahit sudahlah pasti,
kalau hilang kasih lama,
cari lain untuk ganti.....
mengapa dinanti.....

patahkan tumbuh hilang berganti,
lukakan sembuh kalau diubati,
patahkan tumbuh hilang berganti,
lukakan sembuh kalau diubati....

sayang mengapa dirindu....


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008464.ip-198-27-69.net